AO Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Geriatrik Nynäs

Beskrivning

Capio Geriatrik Nynäshamn är en geriatrisk vårdavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i tvärprofessionellt team för att utifrån ett helhetsperspektiv identifiera och tillgodose patientens behov av vård och omsorg. Vi samverkar med öppenvård och kommun för att säkerställa en väl sammanhållen vårdkedja och säker utskrivning. 

Våra patienter kommer från hemmet, via direkt ambulansintag, remiss från vårdcentral/boende eller akutmottagningar samt från avdelning på akutsjukhus. Vi har både akutgeriatriska patienter och rehabiliteringspatienter, t ex efter stroke eller ortopedisk operation. 

Vi har i nuläget ett avtal med Capio Rehab Nynäshamn för rehabiliteringsinsatser som omfattar en fysioterapeut och en arbetsterapeut. Detta avtal är nyligen uppsagt och vi planerar nu att istället öppna en rehabiliteringsenhet bestående av två fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Vi söker nu en enhetschef som också utgör en del av detta team.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär kliniskt arbete på avdelningen samt chefsuppgifter med personalansvar för två medarbetare samt ansvar för bemanning och rekrytering. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna till att nå våra gemensamma mål. Du förstår vikten av teamarbete där allas kompetens tas tillvara och en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du bidrar till god kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet. Du är nytänkande och driver frågor med entusiasm och skapar trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att involvera medarbetarna i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du skall vara legitimerad fysioterapeut eller arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet från chefstjänst är meriterande. 

Vi erbjuder

• En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar 
• Friskvårdsbidrag 
• Individuell lönesättning 
• Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram 
• Affärsområdets ledarskapsutbildning 
• Ett nätverk av stöttande chefskollegor 
• Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader 

Tillträde: enligt överenskommelse.

 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

 
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 september 2021. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nynäshamn
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1245
Kontakt
  • Hans Sundell, 070-1602898
  • Karina Lythell, 070-4843856
Publicerat 2021-09-14
Sista ansökningsdag 2021-10-13

Tillbaka till lediga jobb