Capio S:t Görans Sjukhus, Neurologiska kliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?

Vi söker dig som är intresserad av och vill utvecklas inom neurologisk akutsjukvård. Vill du arbeta i en omväxlande och utvecklingsinriktad verksamhet så är Neurologiska kliniken rätt arbetsplats för dig.

Vår verksamhet

Neurologiska kliniken består av en mottagning, dagvård, forskningsenhet och slutenvårdsplatser. Vi har idag totalt 35 vårdplatser uppdelat på tre avdelningar, varav 3 vårdplatser med intermediärvård. Vi är till största delen en akut avdelning och patienterna kommer dygnet runt via ambulans och akutmottagning. Vi vårdar patienter med olika medicinska sjukdomar i nervsystemet och i hjärnan. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med akut karaktär till kroniska sjukdomar. Vi har ett nära samarbete med akutmottagningen och andra kliniker. Vi arbetar med snabba handläggningar och undersökningar för att minska onödig vårdtid för patienterna.

Arbetet innebär

Vi tar hand om patienter med akuta strokesymtom och neurologiska sjukdomar - nyupptäckta och avancerade. Arbetet här är mycket varierande och innebär ibland även ett högt tempo. Du arbetar teambaserat med läkare, undersköterskor och paramedicinare. Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att bedöma, utföra och följa upp både medicinska och omvårdnadsproblem.

Vi erbjuder dig:

 • Anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling.
 • Interna och externa utbildningar.
 • Strokekompetensutbildning 3 hp.
 • Möjlighet att bidra och utveckla våra flöden.
 • Stor möjlighet att själv påverka ditt arbetsschema med poängmodellen.
 • Variation i arbetet genom att rotera på våra olika avdelningar och mottagningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både du som är nyexaminerad och dig som har arbetat några år i yrket. Du som vill fördjupa dina kunskaper och få en god möjlighet till utveckling. Du är initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Du kan prioritera och ta egna beslut i omhändertagandet av patienten.

Villkor

Tillsvidareanställning

Heltid

Individuell lönesättning

 

Hör gärna av dig om du har frågor!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/878
Kontakt
 • Bitr. vårdenhetschef Jessica Ragnhammar, 08-58701000
 • Bitr. vårdenhetschef Hanna Edvardsson, 08-58701000
Facklig företrädare
 • Martin Rosso, Kommunal, 08-587 01000
 • Caspar Lindgren, Vårdförbundet, 08-587 01000
Publicerat 2021-06-11
Sista ansökningsdag 2021-08-01

Tillbaka till lediga jobb