AO Äldre och mobil vård, ASIH, ASIH Norrort Vinsta

Nattsjuksköterska till Capio ASiH Norrort

Capio ASiH Norrort växer och vi söker nu nya sjuksköterskekollegor till vårt nattgäng.

Som sjuksköterska hos oss utför du avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att vi ska möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Verksamheten bedrivs dygnet runt.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Som nattsjuksköterska hos oss utgår du tillsammans med en annan nattkollega från någon av våra lokaler i Vinsta/Vällingby, Sollentuna, Väsby eller Täby.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du behöver ha några års erfarenhet och gärna specialistutbildning, för att självständigt kunna jobba i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH-vård, specialistutbildning inom vård av äldre, och/eller onkologi.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Rekryteringen sker löpande.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl ök, men gärna så fort som möjligt
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enl. öv. 75 - 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1279
Kontakt
  • Linda Martinson, 070-1608381
Publicerat 2020-12-16
Sista ansökningsdag 2021-01-16

Tillbaka till lediga jobb