Capio S:t Görans Sjukhus, Medicinkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vill du utvecklas som ledare i en framåtsträvande verksamhet på Medicinkliniken? Nu söker vi en biträdande vårdenhetschef/flödesledande sjuksköterska som kommer att ha en viktig roll i ledarskapet inom Medicinkliniken. I denna rekrytering letar vi efter en biträdande vårdenhetschef till vårt hematologi/onkologi-flöde. Capio St Görans sjukhus bygger om och expanderar som många sjukhus i regionen och står inför flytt till nya lokaler i början av 2021, vilket blir ett rejält lyft.

Arbetsbeskrivning
Biträdande vårdenhetschef/flödesledande sjuksköterska har som huvuduppgift att bistå vårdenhetschefen i ledning, planering och samordning av det personaladministrativa arbetet samt att ersätta vårdenhetschefen vid dennes frånvaro.

Vårdenhetschefen är din närmsta chef. Du kommer att arbeta med två andra biträdande vårdenhetschefer där ni alla tre ansvarar för varsitt flöde; gastroenterologi, lungmedicin och hematologi/onkologi. Du kommer även att arbeta nära bemanningsassistent, koordinator, farmaceut och omvårdnadsledande sjuksköterska.

Den internmedicinska avdelningen har patientflöden inom lung, gastroenterologi, endokrin, infektion och hematologi men även onkologiska flöden. Verksamheten bygger på teamarbete nära patienten och vi har en god förbättringskultur, är nytänkande och det är viktigt för oss att använda kompetenser på bästa sätt.

Personliga egenskaper och meriter
Du är legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet inom akutsjukvård och vidareutbildning inom någon av specialiteterna ser vi som meriterande. Chefserfarenhet är önskvärt, men inget krav och du ser dig själv som en framtida ledare. Du har ett genuint intresse att vilja utveckla en verksamhet och ser fram emot att ha en ledande roll där du utvecklas till en framtida chef. Personliga egenskaper som är viktiga för chefsrollen är att du är organiserad, duktig på att kommunicera och kan samverka med flera professioner, du är driven i förbättringsarbetet där du utgår från patientens bästa. Erfarenhet i kvalitets- och förbättringsarbete är meriterade.

Anställning
Tillsvidare. Uppdraget är fördelat på 50 % som biträdande vårdenhetschef och 50 % klinisk tjänstgöring som flödesledande sjuksköterska i ditt flöde.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1127
Kontakt
  • Daniel Cabelduc, Vårdenhetschef, 08-58703074
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Caspar Lindgren, 08-5870 1000 vxl
Publicerat 2020-11-23
Sista ansökningsdag 2020-12-23

Tillbaka till lediga jobb