AO Äldre och mobil vård, Capio Palliativ vård, Capio SPSV Sollentuna

Beskrivning

Vi erbjuder 34 specialiserade palliativa vårdplatser fördelat på två avdelningar i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm. 
 
Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett palliativt helhetsperspektiv. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning. Arbetet sker i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Dagtid finns medicinskt ansvarig läkare på plats, kväll- och nattetid kontaktas jourläkare. Kontakt med dietist och kontakt med trossamfund sker efter de inneliggande patienternas behov. Du arbetar enligt schema med tjänstgöring dag, kväll och helg och/eller natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande. Är du ny i yrket eller på området men brinner för palliativ vård erbjuder vi dig en trygg och individanpassad introduktion och en mentor som stöttar dig i ditt arbete.

Villkor

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Provanställningen övergår automatiskt till tillsvidareanställning efter provanställningens slut om ingenting annat kommuniceras. 

 

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag 

- Mentorskap 

- Individuell lönesättning 

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios interna utvecklingsprogram.   

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 januari eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-90%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1104
Kontakt
  • Johanna Kesti, 0738628535
Publicerat 2020-11-09
Sista ansökningsdag 2020-12-09

Tillbaka till lediga jobb