Capio S:t Görans Sjukhus, Hjärtkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska som är intresserad av att arbeta mestadels eller helt natt till Hjärtintensiven! Du kommer att arbeta med hjärtsjukvård för patienter med akut kranskärlssjukdom, arytmier och akut hjärtsvikt.

Hjärtintensivvårdsavdelningen

På våra två HIA-1 platser vårdar vi de svårast sjuka hjärtpatienterna. Vi har möjlighet till extra övervakning/provtagning och behandling genom artärnål,  potenta läkemedel, NIV och ett kompetent multiprofessionellt  vårdteam kring patienten.

Utöver de två HIA-1 platserna, vårdar vi även andra hjärtpatienter som har behov av extra övervakning och vård inom ischemi, arytmi och hjärtsvikt. Vi har en kompetensmodell som innebär att du kontinuerligt utvecklar din kompetens inom kardiologi. Vi erbjuder utbildningar både internt, externt och på högskolenivå.

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid nattarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning och nattillägg för dig som bara vill arbeta natt. Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och många andra förmåner och rabatter genom Benify. Vi värnar om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och fritiden!

Arbetsuppgifter:

Som erfaren sjuksköterska med erfarenhet av hjärtsjukvård, har du en viktig position i det multiprofessionella teamet. Dina omvårdnadsbedömningar och åtgärder bidrar till en personcentrerad vård av hög kvalitet.

Din bedömning som sjuksköterska bidrar till den medicinska bedömningen som ger patienten personcentrerad vården:

  • Bedömning av behov kring specifik omvårdnadsbedömning, undersökning och behandling
  • Bedömning av hjärtövervakning, aytmi- och ST, via kontinuerlig hjärtövervakning förinneliggande patient, samt rådgivning via FRAPP till ambulans
  • Bedömning och behandling av specifika tillstånd med behov av artärnål, NIV, täta kontroller av vitalparametrar (NEWS) och åtgärder utifrån detta
  • Bedömning av vårdnivå utifrån patientens behov
  • Iordningställande och administration av potenta läkemedel
  • Information och patientdelaktighet

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet av hjärtsjukvård. Du önskar arbeta mestadels natt eller endast natt.

Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Hel- eller deltid tillsvidare. Mestadels natt i S:t Görans poängmodell alternativt endast natt med nattillägg.

Sista ansökningsdag är 15 november 2020. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1004
Kontakt
  • Maria Jynge, 08-5870 2858
Publicerat 2020-10-21
Sista ansökningsdag 2020-12-15

Tillbaka till lediga jobb