AO Äldre och mobil vård, Capio Bemanning

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm för läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, SÄBO, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Nu finns det möjlighet att få arbeta på Capio Bemanning!
Vi söker nu Geriatriker för bemanningsuppdrag på Capio Geriatrik Nynäshamn.

Uppdrag
Uppdraget består av att vara patientansvarig läkare på geriatrisk avdelning med 22 platser. Läkarbemanning i övrigt är två underläkare och en legitimerad läkare som tar ett stort ansvar på avdelningen och håller i vårdplaneringar samt kan även sköta en hel del remissbedömningar om det skulle behövas.

Under jourarbetet är man i beredskap i hemmet all tid utanför kontorstid. Utöver detta är man inne och rondar/skriver in nya patienter under lördagar Kl. 11-15. Det finns ingen primärjour. Utöver jour för Nynäshamn är man även bakjour för SÄBO (primärjour finns).

Störningar under beredskap är i genomsnitt cirka fem per dag under lördag och söndag och vardagar 2-3 stycken. I de flesta fall inga störningar under nätter. De flesta störningar är korta, 5 - 10 min.

Uppdragsperiod: 10 augusti - 31 december. Uppdraget kan delas mellan flera Geriatriker. Jour/beredskap: Ja

Kvalifikationer

    • Geriatriker
    • Engagerad och nyfiken
    • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Varför arbeta för Capio Bemanning?
Tryggt; marknadsmässig ersättning
Flexibelt; uppdrag som speglar din kompetens
Personligt; vi bryr oss om vår personal och ute på uppdraget är du en i Capio-teamet


Capio Bemanning skapar mervärden för våra konsulter och uppdragsgivare genom att arbeta långsiktigt med fokus på kvalitet i alla led och finna rätt kompetens på rätt plats i rätt tid utan några mellanhänder.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Om du har några frågor så tveka inte att ta kontakt.

Vid frågor går det bra att kontakta Helena Funseth 072-999 13 22 eller på mailadress: helena.funseth@capio.se eller David Stafberger på telefonnummer 08-52799120 eller på mailadress: david.stafberger@capio.seAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/363
Kontakt
  • David Stafberger, 08-52799120
  • Helena Funseth, 072-999 13 22
Publicerat 2020-07-30
Sista ansökningsdag 2020-12-30

Tillbaka till lediga jobb