Capio Närsjukvård

Capio Vårdcentral Selma, vårdcentral och BVC, är en del av Capio Närsjukvård. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till över 6800 listade patienter.

Capio Läkarhus Selma vårdcentral och BVC i helt nybyggda, vackra och

moderna lokaler.

Du finner oss i den nya stadskärnan i hjärtat av Selma Lagerlöfs Torg.

Vi söker dig med intresse att arbeta hos oss på Nya Capio Läkarhus Selma.

Vår vårdcentralen erbjuder moderna, öppna arbetsytor och en nybyggd rehabenhet med attraktiv och modern träningsmiljö samt ett psykosocialt team där vi samverkar kring patienters behov av rehab, samtalsstöd och koordinerande insatser tillsammans med berörda myndigheter på plats.

Vi använder ett teambaserat arbetssätt i mötet med patienter där olika personalkategorier samverkar för ett effektivt bemötande.

Vi erbjuder goda möjligheter att anpassa arbetets innehåll utifrån dina intresseområden.

Mottagningen ligger lättillgängligt med goda kommunikationsmöjligheter vilket gör det lätt att ta sig till och från mottagningen, även för den som pendlar. Busshållplats finns precis utanför.

Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill att vi visar dig runt hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/144
Kontakt
  • Linda Fasnacht, 0735444737
Publicerat 2020-12-22
Sista ansökningsdag 2021-02-26

Tillbaka till lediga jobb