Capio Psykiatri, Capio Hjärnhälsan AB, Ångest- och depressionsmott

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Stockholm läns landsting. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Vi söker nu en leg psykolog till vår Ångest- och Depressionsmottagning på Södermalm

Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. På vår mottagning pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Vi har en stabil personalgrupp som har ett gott samarbete. 

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade, beprövade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer. Individuell anpassning, lyhördhet och hänsyn till hela sjukdomsbilden betonas vid svåra tillstånd och samsjuklighet.
Mottagningen ligger på Södermalm intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg, och frukost serveras dagligen.

Beskrivning
Du kommer att till största delen arbeta med psykologisk behandling. Vi är specialiserade på att behandla ångest- och depressionstillstånd med eller utan samsjuklighet och söker dig som är förankrad i KBT-teori och praktik. En del av arbetstiden ägnas åt konsultationer, fördjupade bedömningar och diagnostiska utredningar. I det arbetet kommer du att kunna använda och fördjupa din kliniska erfarenhet i en grupp av psykologkollegor. Arbetet bedrivs självständigt och tillsammans med andra professioner. Teamarbete är en viktig funktion för oss för att nå bättre resultat för våra patienter.

Arbetsuppgifter

  • Psykologisk behandling av ångest- och depressionstillstånd
  • Konsultationer och fördjupade bedömningar
  • Diagnostiska utredningar, neuropsykiatriska utredningar
  • Samverkan inom och utom mottagningen

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog. Erfarenhet av kliniskt arbete, gärna ångest- och depressionstillstånd.

Meriterande
Vidareutbildning i evidensbaserade psykologiska behandlingsmetoder och psykoterapi.

Personliga egenskaper
Noggrann och vänlig mot patienter och kollegor. Intresse av att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Förmåga att arbeta effektivt och strukturerat mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.
Vi tillämpar flextid och 6 månaders provanställning


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1064
Kontakt
  • Cecilia Olsson Lynch, Enhetschef, 070-930 77 37
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-10-11

Tillbaka till lediga jobb