AO Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Capio Geriatrik Vårberg

Vill du vara med från början?

Vill du bidra och leda utvecklingen av framtidens geriatriska vård? Då ska du söka till oss!

Capio geriatrik Vårberg kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Som enhetschef leder du arbetet på avdelningen och har personalansvar med multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi söker en enhetschef som vill vara med och starta verksamheten från grunden, där idéer och erfarenheter tas tillvara som viktiga pusselbitar för utvecklingsarbetet. I uppdraget ingår personalansvar för cirka 30 personer inom olika yrkesgrupper. Enhetschefen har resultatansvar för verksamheten beträffande kvalitet, arbetsmiljö, hållbarhet samt budget. I uppdraget ingår ansvar för bemanning och flödesplanering. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändrings- och flödesarbete, förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vet att skapa trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Förmågor och färdigheter

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, självgående, flexibel och tydlig.

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vårberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/889
Kontakt
  • varberg@capio.se,
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Tillbaka till lediga jobb