Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Liljeforstorg är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns i östra delen av Uppsala med goda busskommunikationer från centrum och om man åker bil finns tillgång till personalparkering. Vi är totalt ca 40 medarbetare inom 11 olika professioner som erbjuder ett komplett primärvårdsutbud till våra 11400 listade patienter. Vi har ett nära samarbete med kommunen på våra äldreboenden och i hemsjukvården och vi är en del av Liljeforstorgs Familjecentral.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.


Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.


Övrig information

Vår ena barnmorska behöver vara sjukskriven en längre tid och därför söker vi efter en vikarie. Du jobbar ihop med 2 andra barnmorskor på vår Barnmorskemottagning. 

Vik från snarast till 1 mars 2020 med möjlighet till ev förlängning.

Vikariatet kan tillsättas löpande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-02-29
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde efter Ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2019/757
Kontakt
  • Marianne Reggie, 073 251 4321
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-09-09

Tillbaka till lediga jobb