Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i fem sektioner: akut-, bröst-, urolog- samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna. På hela kliniken arbetar 200 medarbetare.

Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för urologi och utveckling av den samma. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och vi arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas. Det bästa med att arbeta hos oss är att det är fart och fläkt, bra teamkänsla och att vi är ett glatt, kunnigt och trevligt gäng av arbetsglada kollegor med olika kvaliteter.

Vi söker nu en erfaren uroterapeut till vår urologmottagning och till Prostatacancercentrum som kan bidra med en viktig pusselbit som idag saknas på vår mottagning. Är du den personen så ska du höra av dig till oss!

Arbetsuppgifter

Arbetet på urologsektionens mottagning innefattar bl a:

  • Egen mottagning som omfattar nya remisspatienter, utredning, behandling och uppföljning
  • Konsultverksamhet i slutenvården
  • LUTS-utredning - bäckenbottenträning
  • Telefonrådgivning
  • Rådgivning till primärvården
  • Utbildningsinsatser inom sjukhuset
  • Studentundervisning
  • Nära samarbete med övriga funktioner på mottagningen, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med uroterapeututbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, utvecklingsbenägen och självständig. Då arbetet kräver att du tar stort eget ansvar.

Ansökan

Sista ansökningsdag 4:e april men vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vårdenhetschef Pia Borgudd, kontaktuppgifter hittar du nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/372
Kontakt
  • Pia Borgudd, Vårdenhetschef, 08-58701356
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-04

Tillbaka till lediga jobb