Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Strömstad är en del av Capio Närsjukvård. Hos oss finns vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till mer än 4000 listade patienter. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patienten i centrum. För att lyckas är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö, som vi tillsammans skapar, där nytänkande får ta plats. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktsjuksköterska/sjuksköterska för arbete på vår vårdcentral. Vår fina kollega ska nämligen bli mammaledig från 1/4 och vi behöver en ersättare i hennes ställe.

Du kommer arbeta med din egna mottagning inom astma/KOL. Du kommer till en väl omhändertagen mottagning där vi har koll på våra patienter och vilka som ska kallas näst. Denna mottagning är på ca 30%. Vill du arbeta mer så blir det som mottagningssköterska på vårdcentralen. Där är det sedvanliga uppgifter såsom akuta mottagningen, planerad verksamhet, telefonrådgivning, administrativa uppgifter osv. 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med många fina kollegor som är ditt stöd runt om hela tiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska eller sjuksköterska med kompetens inom astma/KOL. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Detta är ett vikariat med stora möjligheter till fast anställning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2018-04-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100
Ort Strömstad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/47
Kontakt
  • Marlene E Midtvedt, 070-337 66 89
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-11

Tillbaka till lediga jobb