Capio Geriatrik Nacka

Beskrivning

På de fyra Geriatriska avdelningarna vårdar vi äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv. Capio Geriatrik Nacka är beläget på Nacka sjukhus och vi bedriver vård på uppdrag av Stockholms läns landsting. 

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig med erfarenhet av sjukhusvård och som har ett genuint intresse för geriatrisk omvårdnad och flöde.

Arbetet som undersköterska inom geriatrisk vård innebär att du har omvårdnad i fokus med arbetsuppgifter som bland annat innebär att observera patienternas tillstånd och att göra rapporteringar till andra yrkesgrupper, venprovtagning, EKG, bladderscan och NEWS. Du hjälper patienter med personlig hygien, av- och påklädning och rehabiliteringsåtgärder samt förbereder patienter och undersöknings-/behandlingsrum inför olika insatser. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet- och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team. Vi arbetar med delegeringar.

Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att arbeta med förbättringar. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga och ansvarstagande i kontakten med patienter, anhörig/närstående, och arbetskamrater. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi har en avdelning med 17 platser och ett vårdnära ledarskap.

Som undersköterska hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, logoped, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi kan erbjuda en introduktion anpassad efter dina behov. Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska inom vård och omsorg/akutvård (omvårdnadsprogrammet 1350 poäng) med ett intresse för geriatrisk omvårdnad och har minst ett års erfarenhet av sjukhusvård. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Villkor

Tjänsten är på heltid, 37h/vecka. Arbeta dag, kväll och helgtjänstgöring varannan helg. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. 

Ansvarig för uppdraget är enhetschef Anni Pietikäinen

anni.pietikainen@capio.se

08-7186033

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Kontakt
  • Anni Pietikäinen, 08-7186033
Publicerat 2023-08-24
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb