Vi söker Fysioterapeut till helger

Vi på Capio är med och utvecklar geriatrisk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

Vi söker fysioterapeuter som vill arbeta hos oss på Capio Geriatrik Vårberg under helger. 

Som fysioterapeut hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och erbjuder i dagsläget 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, i nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast/fysioterapeut på allmängeriatrisk avdelning såsom bedömning, träning/behandling efter diagnos och förskrivning av hjälpmedel. Upprätta individuella rehabiliteringsplaner för patienten och följa upp och utvärdera insatser och vidare rapportering i temakonferenser samt rapportering till andra vårdinstanser. Allt detta sker i ett nära samarbete med andra professioner. 

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller geriatrisk rehabilitering. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor och färdigheter

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Anställningsform
- Vikariat/Timanställning under semesterperioden
- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi erbjuder
- Individanpassad inlärning
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arjeta Buqinca, enhetschef avd 21 arjeta.buqinca@capio.se  eller Gabriella De Basso, Samordnare/Fysioterapeut på  Gabriella.DeBasso@capio.se. 

Hoppas du vill bli en av oss!

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75%-100%
Ort Vårberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Kontakt
  • Gabriella De Basso, 0738610519
Publicerat 2023-07-11
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb