Capio S:t Görans Sjukhus, Medicinkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Är du en driven sjuksköterska som är redo för att ta nästa steg i din utveckling? Gillar du att handleda, ha många bollar i luften, arbeta i team och kunna påverka din arbetsplats?

I så fall är du rätt person för oss!

Beskrivning
Nu satsar vi ytterligare på att utveckla vår omvårdnadskompetens och vårdkvalité genom att söka en omvårdnadsledande sjuksköterska med specialistkompetens i relevant område, motsvarande steg 4, gärna steg 5 i kompetensstege för sjuksköterska Region Stockholm. På avdelning 45 och 50 utreder och behandlar vi patienter med gastroenterologiska, lungmedicinska och hematologiska sjukdomar inom internmedicin. Avdelning 45 och 50 har tillsammans 36 vårdplatser.

Arbetsuppgifter
Du har ett fördjupat ansvar att självständigt leda och utveckla vården för definierat ansvarsområde inom omvårdnad och arbetar i alla våra flöden. I din roll som omvårdnadsledande sjuksköterska ingår det att coacha, utveckla och handleda mindre erfarna kollegor i det dagliga kliniska arbetet för att säkerställa en effektiv personcentrerad och säker vård för våra patienter. Du har även ett utbildningsansvar inom området omvårdnad.

För att upprätthålla kunskap och kompetens har vi regelbundna interna föreläsningar. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående.

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringsarbete med fokus på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde. På avdelningarna jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls & Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. 

Sjuksköterskor och undersköterskor kan alternera mellan de olika specialiteterna för ökad kompetens. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med magisterexamen, specialistsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med motsvarande kompetens inom området. Minst 5 års erfarenhet av akutsjukvård är ett krav. Gärna erfarenhet i att utbilda och handleda andra kollegor. Du kommer att vara delaktig i uppbyggandet av en utbildnings- och utvecklingsstruktur och kommer därmed att ha möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av högsta kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete, öppenhet och flexibilitet. Du är van att hålla många bollar i luften samtidigt.

Villkor
Tillsvidareanställning heltid med skiftanställning/flexibel tjänstgöring i poängmodellen. Företrädesvis inga nattpass, helgtjänstgöring var 4:e helg.

Vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan dess.

Välkommen att kontakta oss för att veta mer om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera.

 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/60
Kontakt
  • Daniel Cabelduc, 08-58703074
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-58701000vxl
Publicerat 2023-01-10
Sista ansökningsdag 2023-02-10

Tillbaka till lediga jobb