Capio Lundby Specialistsjukhus, Öron-Näsa-Halsenheten

Capio Lundby Specialistsjukhus ligger på Wieselgrensplatsen, mindre än 10 minuter med kollektivtrafik från centrala Göteborg. Den nya Hisingsbron gör det även lätt att gå och cykla hit. Via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver vi specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH samt en opererande enhet inom dagkirurgi.

Vi är ca 200 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter!

Beskrivning

Nu utökar vi vår enhet och söker därför nya medarbetare!

På enheten utreder vi vuxna och barn i alla åldrar med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Vi arbetar i team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionomer samt medicinska sekreterare. Vi söker nu en medicinsk sekreterare med intresse av öron-näsa-halsområdet.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling för att förbättra vården för våra patienter ytterligare. Där du är en viktig del av utvecklingsarbetet på mottagningen.

Mottagningen och sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk med korta beslutsvägar. 

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där service och kvalitet prioriteras.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga administrativa uppgifter så som journalskrivning, remisshantering, tidbokning etc. men även vara mottagningens röst utåt. (Vi har inget receptionsarbete men mycket kontakt med patienter via telefon och 1177.)

Vi arbetar självständig men även i team så det är viktigt att du gillar variationen i att arbeta självständigt men även ofta i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet.

På Öron-Näsa-Hals mottagningen har vi ett stort inflöde av remisser och många patienter i omlopp. Det gör att det förutom journalskrivning är mycket remisshantering, bokningar, telefoni och pappersarbete.

Vi erbjuder en arbetsplats med möjligheter att utforma nya rutiner och arbetssätt där du som medicinsk sekreterare har en viktig samordnande roll på mottagningen. Det finns möjligheter att vara kreativ och vi välkomnar ett intresse av ett kontinuerligt förbättringsarbete av den administrativa delen i våra vårdprocesser.

Vi använder oss av journalsystemet cosmic som de flesta tycker är mycket lättarbetat och effektivt journalsystem. 

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är positiv och har drivkraft och vill lyfta våra administrativa processer till nästa nivå.

Eftersom du kommer att samarbeta mycket med andra är det viktigt att du är samarbetsinriktad och trivs med att ha många kontaktytor. För att klara jobbet behöver du vara strukturerad, noggrann och klara att prioritera och organisera ditt arbete.

Utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav för tjänsten. 

Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel god samarbetsförmåga. Att du är serviceinriktad med ett professionellt och gott bemötande ser vi som en självklarhet. 

Villkor

Tillsvidaretjänst, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8
Kontakt
  • Ulrika Rosell, 031-657141
Publicerat 2023-01-03
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb