Capio Närsjukvård, Capio Fysio & Friskvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning

Vill du jobba med träning, i preventivt och behandlande syfte, med de bästa förutsättningarna? Vi på Capio Fysio & Friskvård Ystad söker ny kollega till vårt gäng! Hos oss jobbar vi med primärvårdspatienter, både individuellt och i grupper. Största delen av dagarna spenderar vi i vårt stora och välutrustade gym på 1.000kvm. Vi lägger stor vikt vid patientens egenansvar för en lyckad aktivitetsbaserad rehabilitering, jobbar aktivt med sekundärpreventiva insatser och ser arbete med levnadsvanor som en naturlig del i fysioterapeutens roll.

Arbetsuppgifter

Mottagningsarbete med stort fokus på aktiv rehabilitering

Kvalifikationer

Du bör ha ett stort träningsintresse. Antingen har du redan erfarenhet av arbete i primärvården, eller en stark drivkraft för att utvecklas. Din förmåga att samarbeta med dina kollegor och din vilja att tillsammans utveckla både arbetet och arbetsplatsen kan till och med trumfa erfarenhet då vi lägger stor vikt vid gruppdynamik och medarbetarstyrd utveckling.

Har du McKenzie A och B är det meriterande.

Villkor

Enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Ystad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1242
Kontakt
  • Magnus Kraft, 0411-791 40
Publicerat 2021-09-14
Sista ansökningsdag 2021-10-14

Inapoi la locuri de munca vacante