AO Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Capio Geriatrik Vårberg

Vill du vara med från början och bidra till utvecklingen av framtidens geriatriska vård? Då ska du söka till oss!

I januari 2020 öppnar Capio Geriatrik Vårberg och kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska inom geriatrisk vård har du arbetsuppgifter som bland annat innebär venprovtagning, EKG, bladderscan, katetersättning, NEWS, sårvård och omvårdnad. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team som tillsammans har hand om åtta patienter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska som tidigare arbetat på sjukhus. Meriterande är om du har något eller några års erfarenhet av kliniskt arbete inom geriatrik eller internmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningsform
- Heltid/Deltid, Provanställning på 6 månader tillämpas.
- Tillträde: Den 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse
- Du arbetar enligt schema med tjänstgöring dag, kväll och helg eller natt.

Vi erbjuder
- Individanpassad introduktion
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Vårberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1209
Publicerat 2019-10-15
Sista ansökningsdag 2019-11-06

Inapoi la locuri de munca vacante