Capio S:t Görans Sjukhus, Förlossning

Förlossningsläkare/obstetriker till BB S:t Göran 

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året. 
 
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är: 
 
- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre, 
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid. 
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga, 
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad. 
 

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. 

Våren 2023 öppnade BB S:t Göran! Nu har verksamheten vuxit och vi rekryterar flera förlossningsläkare/obstetriker till den nya förlossningskliniken på Capio S:t Görans Sjukhus och letar efter dig som vill vara med, utveckla och driva BB S:t Göran tillsammans med oss.   

Om förlossningskliniken BB S:t Göran  

BB S:t Görans vision utgår från att vara en pålitlig, närvarande och nytänkande partner som skapar säker vård och trygga familjer. Förlossningskliniken kommer stegvis att öka kapacitet från 3000 födslar år 2024 till 4 000 förlossningar per år när den är i full drift våren 2025. Vårt mål är en nyskapande, effektiv och högkvalitativ förlossningsvård med fina resultat.

I vårt uppdrag ingår även specialistmödravård och obstetriskt ultraljud från graviditetsvecka 22.  

Vi tar emot födande från vecka 37+0 och kommer att arbeta i team runt den gravida och den födande. BB S:t Göran har en egen neonatalavdelning med kompetens på plats för okomplicerad neonatalvård dygnet runt.

Vi vill ha trygga, välinformerade familjer på kliniken, värnar om att bygga starka sammanhållande vårdkedjor och att använda oss av digitala verktyg som ger våra födande ett gott stöd under hela resan. 

BB S:t Göran har liksom Capio S:t Görans Sjukhus en platt organisation med närhet till sjukhusledningen och alla administrativa stödfunktioner. Lokalerna är nya, moderna och möjliggör en god arbetsmiljö. De är anpassade efter förlossningsvårdens specifika behov med ett centralt läge i sjukhuset. På förlossningens våningsplan finns två egna operationssalar och en uppvakningsavdelning vilket gör att familjen kan samvårdas även vid eventuella obstetriska eller neonatala komplikationer. Våra rum är inredda så att de skapar en trygg, hemliknande känsla för familjen.       

Vi bryr oss 
På Capio S:t Görans Sjukhus och BB S:t Göran är vi människor som bryr oss om andra människor. Vi tar hand om våra patienter och vi bryr oss om varandra som kollegor, men det är när vi arbetar tillsammans som den verkliga magin uppstår. Vi hälsar när vi möts i korridoren, oavsett profession och kliniktillhörighet. På Capio S:t Göran är vi nyfikna, modiga och hängivna medarbetare som skapar tillhörighet och tillsammans strävar efter att bry oss om - våra patienter, familjer och varandra.

Här kan du läsa mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig:  - Capio S:t Görans sjukhus (capiostgoran.se)


Uppdraget som obstetriker
Vi söker dig som tillsammans med oss vill dela den unika uppgiften med att arbeta på BB S:t Göran samt utveckla och implementera framtidens förlossningsvård. Vi tror att du lockas av att få vara med och bygga upp en helt ny förlossningsklinik som präglas av teamarbete och en teamkänsla där alla yrkeskategorier på förlossningskliniken ingår. Hos oss ingår du i en platt organisation där du har möjlighet att påverka och aktivt bidra med förbättringsförslag.

På BB S:t Göran kommer medarbetarna att arbeta i team över professionsgränserna. Barnmorskor och undersköterskor kommer att rotera mellan förvård, förlossning och eftervård samt vid intresse även till mödravårdscentral. Du som obstetriker kommer att rotera mellan specialistmödravård, förlossning och eftervård. Det ger dig möjlighet att följa familjerna under graviditeten, födandet och eftervård. Samvård, teamarbete, utveckling och kvalitet är viktiga ledord på förlossningskliniken BB S:t Göran. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare i gynekologi och obstetrik och som har flerårig erfarenhet och kompetens från arbete inom förlossningsvård. Det är meriterande, men inte ett måste, om du har med dig erfarenhet av forskning och undervisning eller obstetriskt ultraljud.

Du är intresserad av teamarbete och rotation mellan specialistmödravård, förlossning och eftervård. För dig är det viktigt att ha en god balans av nyfikenhet, medicinsk kompetens och omvårdnad med familjen i centrum. Du tycker om att dela med dig av din kompetens och att självständigt utvecklas i ditt yrkesutövande.

Som person är du självgående, stabil och strukturerad. Du har en hög samarbetsförmåga och bidrar med ledarskap, gott omdöme och mognad i en grupp.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka. Tillträdesdatum är enligt överenskommelse. Din anställning som obstetriker omfattar dag och sjukhusbunden jourtid, samt jourberedskap i hemmet.

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi eftersträvar i all rekrytering till BB S:t Göran att uppnå en jämn fördelning av medarbetare från olika sjukhus/förlossningskliniker. Vi välkomnar därför sökande från hela landet och kan erbjuda personalbostäder inledningsvis på nära avstånd från sjukhuset.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v.
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1424
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb