Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Helsingborg Centrum

Capio Vårdcentral Centrum är en väletablerad mottagning som funnits sedan 2005. Vi erbjuder ett fullt vårdcentralsutbud till våra 12000 listade patienter. Mottagningen ligger centralt belägen i Helsingborg i ljusa fräscha lokaler med goda kommunikationsmöjligheter med tillgång till parkering. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och gemensamma insats. Vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalité, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vi är välbemannade med låg personalomsättning, stabil ledning sedan många år tillbaka, fina mätvärden gällande medarbetarnöjdhet och medicinska parametrar. Du blir en del av ett kompetent gäng med mycket god sammanhållning.

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut hos oss arbetar du i ett team av sjukgymnast, fysioterapeut, receptionist och arbetsterapeut i fina lokaler på våning 9 med utsikt över sundet. 

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete. Vi arbetar tätt med vårdcentralens läkare och sköterskor med sambedömning/rond av patienter. Tre gånger i veckan har vi rond, teambaserade bedömningar av patientärenden. Detta kommer passa dig som gillar moderna tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. 

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. 

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1383
Kontakt
  • Eva Stanley, 042-173138,0700-903540
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-05

Tillbaka till lediga jobb