Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Östermalm

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en digifysisk vårdcentral med ca 30 anställda som har ansvar för våra drygt 13 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/xz22Vv

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är distriktssköterska/sjuksköterska och vill ha en varierande tjänst med både mottagningsarbete och hemsjukvårdsarbete. Schemamässigt jobbar du i fyraveckorsperioder på mottagningen och i hemsjukvården. Du kommer arbeta nära dina kollegor och bli en viktig spelare för hela vårdcentralen och våra patienter.

Mottagningsarbetet innebär att du jobbar med telefonrådgivning och sedvanligt mottagningsarbete. På mottagningen har du även möjlighet att arbeta i vår digitala chatt.

Det finns även möjlighet till distansarbete. 

I hemsjukvården ansvarar du för ett område tillsammans med en annan kollega. I hemsjukvårdsteamet ingår undersköterskor och en geriatriker. Våra hemsjukvårdspatienter bor i närheten och till dem tar du dig på en cykel, promenad eller buss. 

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska eller sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral.

Det är en fördel om du kan TakeCare och TeleQ. 

Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrigt

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-25 eller snarast möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1297
Kontakt
  • Bitr. verksamhetschef Frida Rodriguez, 0734-449632
Publicerat 2023-08-14
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb