Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Hässleholm

Capio Vårdcentral Hässleholm i Skånes mitt
- hos oss kan jobbet bli ditt!

Vår klinik ligger mitt emot stationen i Hässleholm. Vi är ca 30 anställda i olika åldrar och har ca 7100 listade patienter. Vi ser vår teamkänsla som ett ledord och har ett nära samarbete mellan våra olika professioner. Vi är stolta över vår höga tillgänglighet, lägger stort fokus på bemötande och har ett flexibelt arbetssätt för att få hitta en välfungerande vardag och kunna möta våra patienters behov. En öppen dialog och korta beslutsvägar gör att idèer och förbättringsförslag varmt välkomnas.

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter. Du kommer att alternera mellan många olika arbetsuppgifter och förutom provtagning och EKG, kommer Du även ha mottagningsarbete, ansvara för hälsokontroller, förrådsbeställning med mera. Rollen som undersköterska är mycket  varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vana med provtagning, gärna ett par års erfarenhet av primärvård och som gillar att ha många bollar i luften. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi tillämpar löpande urval.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/548
Kontakt
  • Annelie Nilsson, 0708294496
  • Madelaine Svantesson, 0728574540
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb