Capio Region Stockholm Hemsjukvård

Vi söker dig som vill vara med och göra verklig skillnad inom hemsjukvården i Liljeholmen. 

Enheten Innerstaden på Capio Hemsjukvård utgår från våra fina lokaler i Liljeholmen. Enheten har ca 110 inskrivna patienter och arbetsgruppen består av tre distriktssköterskor och sex undersköterskor. Vi söker nu dig som vill arbeta som distriktssköterska och vill bli en del av vårt välfungerande team där du får möjlighet att arbeta nära med fantastiska kollegor. Vi värderar ett flexibelt och nära samarbete mellan samtliga av våra yrkesgrupper för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Tjänsten är på heltid och är förlagd främst till vardagar dagtid och är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställningstid om 6 månader.

Vi erbjuder en trygg anställning med en stor organisation i bakgrunden samt ett nätverk av stöttande kollegor. Vi har även kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmåns cykel samt Lifeplan. Du rapporterar till vår verksamhetschef Catharina.

Ditt uppdrag  

Inom hemsjukvården utför vi planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. I ditt ansvar som distriktssköterska i vårt hemsjukvårdsteam ingår bland annat medicinska bedömningar, hantering av medicintekniska produkter, läkemedelshantering samt handledning av medarbetare, patienter och anhöriga. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden och uppföljning av patienten. Det kan även ingå utbildning och delegering av undersköterskor och personliga assistenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska gärna med erfarenhet från hemsjukvård. Vi ser att du har erfarenhet och ett intresse för att arbeta med förbättring och utvecklig inom patientsäkerhet och är miljö- och kostnadsmedveten.

Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift samt har god datorvana både i journalsystem och Office 365, vi använder journalsystemet TakeCare. B-körkort är ett krav. Utöver detta är dina personliga egenskaper det avgjort viktigaste för oss.

Personliga färdigheter och egenskaper   

Hos oss arbetar vi med engagemang och prestigelöshet och har en stark kultur där vi alla hjälps åt för att lyckas med att nå verksamhetens mål. För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Vi tror att du besitter en kreativitet som gör att du gärna tänker nytt och ett mod som gör att du vågar prova nya idéer. Du har en god kommunikativ förmåga och en naturlig lyhördhet för olika perspektiv och en förmåga att möta människor där de befinner sig. Du trivs i en föränderlig verksamhet, har förmåga att ställa om och omprioritera vid behov. Vi ser även att du värderar noggrannhet och struktur i ditt sätt att arbeta och att du vill vara med och bidra till ett konstant förbättringsarbete på enheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catharina Modin via mail Catharina.Modin@capio.se

Varmt välkommen med din ansökan!   

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/521
Publicerat 2023-04-27
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb