AO Äldre och mobil vård, ASIH, ASIH Norrtälje

Vill du bli en i vårt kompetenta och trevliga gäng? 

Vi har ett roligt och omväxlande jobb, där vi utför avancerad sjukvård i hemmet, i hela Norrtälje kommun. Du som sjuksköterska leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i det tvärprofessionella teamet. Du samarbetar även med andra vårdgivare och deltar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten bedrivs dygnet runt, årets alla dagar. 

Tjänsten innebär dag- och kvällstjänstgöring

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, ge våra patienter den bästa vården.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och gärna en specialistutbildning inom palliativ vård eller onkologi, då du ska jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut, i samråd med kollegor, patient samt närstående. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård eller ASIH.

Giltigt B-körkort och god körvana är ett krav då vi vårdar patienterna i deras hem.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

- Friskvårdsbidrag

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Individuell lönesättning 

 

Kontakta oss vid frågor eller funderingar
Välkommen med din ansökan.Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/447
Kontakt
  • Annika Rindar, 070-1608503
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb