Capio Specialistkliniker, Capio Ögon, Helsingborg

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer. Vi har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.
Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik, Scanloc Healthcare och Stockholms Ögonklinik. Våra kliniker finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Linköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Ögon bygger vidare och har startat en ny verksamhet i Helsingborg.

Vi söker nu ögonsjuksköterska/sjuksköterska till vår nya mottagning.

Välkommen att vara med i vår utveckling.

I december 2022 slog vi upp portarna till vår nyrenoverade mottagning på bästa läge mitt i centrala Helsingborg. Vi kommer att arbeta på uppdrag av Region Skåne.

Våra verksamheter kännetecknas av fokus på högkvalitativ vård, Bästa Bemötande och Behandling och genuint engagemang bland våra medarbetare.

Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en miljö där du arbetar tillsammans övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal.

Arbetsuppgifter: Undersökningar inför läkarmottagningar på ögonmottagning och vid kataraktkirurgi. Egna mottagningar inom kompetensområdet. Telefonrådgivning. 
Individuellt anpassad introduktion utefter tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer: Legitimerad ögonsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande, liksom utbildning/erfarenhet av diabetesfotografering och synfältsbedömning.

Då teamarbete är en viktig del i ditt arbete har du en god förmåga att samarbeta med andra. Både arbetsuppgifter och arbetstempo kan variera så du bör du gilla omväxling och ha förmågan att ta egna initiativ. 

Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning, heltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder attraktiva villkor! Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du erbjuds privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och en förmånlig pensionsförsäkring som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/339
Kontakt
  • Martin Nilsson , 0709-287937
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb