Capio Äldre och mobil vård, Capio Bemanning & Rekrytering

Om oss

Capio har arbetat med läkarinsatser i Särskilt Boende (SÄBO) på uppdrag av Region Stockholm  sedan år 2000. Idag har verksamheten vuxit till länets största med ansvar för cirka 7 300 platser på ungefär 195 äldreboenden och innehar auktorisation för hela länet. Vi vill erbjuda våra patienter vård av högsta kvalitet och vi är både Kvalitets- och Miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Under 2020 Silvia-certifierades vi.

 

Om rollen

Inom Capio har vi en särskild organisation, med egen verksamhetschef, som sköter läkaruppdragen i särskilt boende. SÄBO-organisationen består av 30 patientansvariga läkare (PAL), verksamhetschef, medicinskt ansvarig läkare (MAL), enhetschef samt läkarsekreterare. 

En stor del av våra patienter är drabbade av demenssjukdomar vilket kräver en god kompetens och bemötande kring dessa tillstånd. Många av våra patienter är även i livets slut, vilket kräver kompetens att hantera palliativa situationer och anhöriga i kris och sorg.

 

Dina arbetsuppgifter

Som SÄBO-läkare arbetar du i öppenvård tillsammans med flera team och boenden/arbetsplatser, vilket kräver en förståelse för varje boendes förutsättningar, för vård i hemmet och för vikten av ett gott samarbete. Varje patientansvarig läkare är ansvarig för flera boendeenheter och du rondar dina boenden helgfria vardagar mellan 08.00 – 17:00.

Uppdragsperioden är vecka 26 - 32. Vi strävar efter så god kontinuitet som möjligt under sommarperioden och det är viktigt att du kan arbeta minst 2 veckor under uppdragsperioden. 

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med minimum två år erfaren av svensk sjukvård med särskilt intresse och erfarenhet för vård av äldre och sköra patienter. Goda kunskaper i svenska språket, ett plus är om du besitter andra språkkunskaper.

Du tycker om att vårda äldre och sköra människor och arbetar för att våra patienter ska må så bra som möjligt. Du är prestigelös, bemöter människor med respekt och kan arbeta både självständigt och i team.  

  

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Kontakta rekryteringsansvarig redan idag så berättar jag mer.

David Stafberger 072 999 13 21 david.stafberger@capio.se 

 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023.06.24
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/211
Kontakt
  • David Stafberger, 072-9991321
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb