Capio S:t Görans Sjukhus, Medicinkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Nu ska vi utveckla våra avdelningar ytterligare och söker flera nyfikna och engagerade sjuksköterska som har nära till skratt.

Om tjänsten

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i medicinkliniken som är största klinik inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger central i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens. Vi erbjuder anställning i den förmånliga St:Göransmodellen samt stans bästa personalfester för alla anställda.

På avdelningarna vårdas patienter med internmedicinska åkommor såsom tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar.

Du kan välja att arbeta på en avdelning med fokus på ett område dvs lungmedicin, gastroenterologi eller hematologi/onkologi eller rotera mellan de olika avdelningarna.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur såsom non invasiv ventilation, högflöde mm och är delaktig i en säker utskrivning för patienter.

Vi jobbar tvärprofessionellt enligt LEAN-modellen. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och läkare med ansvar för 5-7 patienter. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning. Vi har ett lärande arbetsklimat men också nära till skratt. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Du kommer få inskolning som är individuellt anpassad. Dessutom har du möjlighet att delta i ett coachning- och mentorsprojekt där det finns en mentor mot respektive flöde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård även gärna ny examinerad med intresse och engagemang för omvårdnad. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, nyfikenhet och god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/880
Kontakt
  • Alessandro Lupaszkoi-Hizden, 08-5870 3032
  • Daniel Cabelduc, 08-5870 3074
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, via växeln
Publicerat 2019-09-16
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Wróć do ofert pracy