Capio Specialistkliniker, Capio Medocular AB, Globen Ögonklinik AB

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon.
Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi.
Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och söker nu Ortoptist Globen Ögonklinik.
Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Beskrivning
Vi kan erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete som ortoptist på Capio Globen Ögonklinik. Verksamheten bedrivs i Globen City och i Skärholmen Centrum. Vi håller öppet måndag-fredag 8-16.30 och bedriver då sedvanlig mottagningsverksamhet, gråstarrsoperationer och synfelsbehandling på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Klinikerna är alltid bemannade med specialistläkare inom ögonsjukvård.

Arbetsuppgifter
Du kommer ha egen mottagning med sedvanliga arbetsuppgifter som ortoptist.

Kvalifikationer
Du är utbildad ortoptist, gärna med några års erfarenhet. Som person är du engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs både med självständigt arbete och teamarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid din empatiska förmåga och din kapacitet till att ge varje enskild patient bästa tänkbara bemötande utifrån behov.

Villkor
Vi erbjuder attraktiva villkor! Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Du får en privat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och en konkurrenskraftig pensionsförsäkring som anställd.

Anställningsvillkor: Tillsvidare, heltid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/842
Kontakt
  • Catharina Palmcrantz-Widmark , 0709565432
Publicerat 2019-06-27
Sista ansökningsdag 2019-07-27

Wróć do ofert pracy