Capio Lundby Närsjukhus, Rehabenheten

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.
Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning

Vår rehabenhet tar i första hand emot patienter som kommer på remiss från det egna sjukhusets olika mottagningar. Som närsjukhus för Hisingen har vi även ett uppdrag att göra bedömningar och erbjuda rehabilitering för patienter som kräver specialiserad vård utöver vad som finns tillgängligt i primärvården. Vi tar också emot patienter med privat sjukförsäkring.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av mottagningsverksamhet. Rehabilitering sker både enskilt och i grupp. Framför allt gäller det omhändertagande av patienter som remitteras från gynekologi-, urologi-, medicin- och ÖNH-enheten. I arbetet ingår även rehabilitering av patienter med långvariga diagnoser som inte har tydliga botemedel. Målet är att uppnå en högre funktionsgrad och livskvalitet hos patienterna. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Leg. sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet eller intresse av gynekologi, urologi, långvarig smärta eller gruppverksamhet är meriterande. Som person är du positiv, trygg och empatisk. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus. Utbildning i KBT, ACT eller MI samt erfarenhet av avspänningsträning är meriterande. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten utöver rehabilitering inom rörelseapparaten. Detta kräver engagemang och eget driv. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/756
Kontakt
  • Michaela Gaffron, 031-657191
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Wróć do ofert pracy