Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Blackeberg

Vår fina vårdcentral är en väletablerad, växande och framåtsträvande mottagning med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor. Grunden till detta är vår engagerade personal. Vårdcentralen ligger i Bromma, centralt i Blackeberg precis bredvid tunnelbanestationen och torget, endast 3 hållplatser från Brommaplan.

Vi har idag drygt 9800 patienter med stor bredd på ålder, bakgrund, utbildning och erfarenheter listade hos oss. Vi har en stabil läkarbemanning med för närvarande 4,5 specialister i allmänmedicin och 3 ST-läkare. Utöver husläkarmottagningen finns även lättakuten, distriktssköterskemottagning, BVC/BHV m.m. samt specialistmottagningar för bl a diabetes, astma/KOL och hälsa/livsstil. Sedan hösten 2018 har vi även en barnmorskemottagning. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Vi är HBTQ-diplomerade samt ISO-certifierade i kvalitet och miljö.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Som del av vår verksamhet har vi även ett familjecentrerat arbetssätt tillsammans med öppna förskolan, vår egen barnmorskemottagning samt stadsdelen. Vi har ett nära samarbete med resterande enheter inom verksamheten - vårdcentralen, barnmorskemottagningen och vårt psykosociala team. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling. Även om erfarenhet av BVC är meriterande läggs större vikt på personlig lämplighet och intresse. Vi ser gärna att du, precis som vi, är nytänkande och kreativ då vi ofta tillsammans bedriver givande projekt utöver det sedvanliga BVC-arbetet. 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-12-04
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-80
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1469
Kontakt
  • Victoria Serrander, victoria.serrander@capio.se
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb