Capio Närsjukvård, Capio Rehab Gårda

Capio Rehab gårda

Capio Rehab Gårda är en "ung" rehabmottagning inom vårdval Rehab som sedan 2020 träffar patienter i alla åldrar med ett mycket brett spann av sökorsaker som idrottskador, spädbarn, somatisk sjukdom (diabetes, hypertoni etc), äldregrupper, psykisk ohälsa, smärttillstånd med mera... Vår mottagning ligger centralt i Göteborg, nära Svingeln som är en stor knytpunkt för lokaltrafik. 

Vi samverkar mycket nära med Capio Vårdcentral Gårda som finns på våningen under oss

Arbetsbeskrivning

Arbetet som arbetsterapeut hos oss innebär att få arbeta med självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter, men även som del av ett större team. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter. Om du har en särskild kompetens, ett specialområde eller ett särskilt intresse är vi lyhörda och intresserade av att ta fram eller utveckla fler gruppverksamheter som möter våra patienters behov. Viktiga arbetsuppgifter är även hantering av hjälpmedel och kontakter med andra vårdgivare.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte. Vår samverkan med vårdcentralen ger oss en fantastisk möjlighet att teamarbeta kring patienten för att kunna föra rehabiliteringsprocessen framåt. Vi som jobbar här idag ser detta som mycket utveklande och stimulerande i vårt arbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kliniskt arbete motsvarande minst tre år de senaste fem åren. Om du har arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. Likaså erfarenhet av behandling av hand/arm och psykisk ohälsa. Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1422
Kontakt
  • Sofie Madsen, 0705186440
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb