Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Berga

Capio vårdcentral Berga ligger i Linköpings södra stadsdelar, cirka 3-4 km från Linköpings centrum. Vi växer och behöver bli fler.
Vi har drygt 12300 listade patienter. Berga är ett spännande område att arbeta i med patienter i alla åldrar, flera äldreboenden, många barnfamiljer, däribland en del patienter från andra länder. Vi är cirka 55 anställda personer som arbetar tillsammans för patienternas bästa. Utöver yrkesspecifika möten har vi dagligen gemensamma möten och ett nära samarbete med hemsjukvården. I nuläget har vi etablerade team kring diabetes, astma/KOL, BVC, inkontinens, bensår och psykosociala besvär. Vårdcentralen erbjuder även sexualrådgivning, hjälp med tobaksavvänjning, rehab-koordinator och fysioterapeut på plats. Riktad äldremottagning och rehabteam är under utveckling just nu. Ytterligare satsningar ligger i startgroparna.
I mitten av december 2019 öppnade vi ytterligare en vårdcentral i Linköping, Vasastaden. Det är en mindre enhet med målsättning 6000 listade. Lokalerna i det helt nybyggda huset är utformade för att underlätta flexibel och teambaserad verksamhet. Vi bedriver ett tätt samarbete mellan dessa båda vårdcentraler genom kontinuerligt förbättringsarbete, flexibilitet och att hjälpa varandra när det behövs.

Beskrivning

Förmågor och färdigheter

Vi söker en kurator/psykoterapeut/psykolog till våra vårdcentraler. Du kommer att arbeta med egen mottagning till största delen, men även med behandling via internet. Du kommer att ingå som en del i vårt psykosociala team. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på engagemang och delaktighet från medarbetare. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Stort fokus på personliga egenskaper och förmåga att arbeta självständigt med egen mottagning och också i psykosocialt team. Handledning varannan vecka med psykolog

Intervjuer sker fortlöpande. Löneanspråk anges vid ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg kurator/psykoterapeut/psykolog med lägst grundläggande psykoterapiutbildning, gärna med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller intresse för primärvårdens rehabiliteringsuppdrag.  

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

   Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1116
Kontakt
  • Viktoria Sparv, 010-1035698
  • Göran Svedlund, 010-1035615
Publicerat 2023-06-21
Sista ansökningsdag 2023-09-22

Tillbaka till lediga jobb