Capio Närsjukvård

Välkommen till Capio Företagshälsa Stenungsund!
Vi arbetar med stort engagemang och både djup och bred kompetens för att våra kunder ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Vi har ett heltäckande synsätt för välmående medarbetare och effektiva arbetsplatser i en optimal arbetsmiljö. Verksamheten organiseras och leds av personer med mångårig erfarenhet av företagshälsovård och med vår goda lokalkännedom skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss vill vi att du ska känna att du och din kompetens är viktig för oss. Du kommer att arbeta med hälsofrämjande verksamhet och mottagningsbesök. Du arbetar med bland annat mottagningsarbete, hälsoundersökningar, provtagningar och telefonrådgivning. I teamet finns företagssköterskor och andra specialistkompetenser såsom företagsläkare, psykolog, ergonom och arbetsmiljöingenjör. I samarbete med våra Läkarhus har vi också nära till kvalificerad medicinsk kunskap. Det gör att vi kan erbjuda snabb kontakt med specialister, både för akuta och mer långsiktiga behov. Kombinationen Företagshälsovård och Primärvård med hög kompetens, bred erfarenhet, bra bemötande och hög tillgänglighet inom samma väggar är unik att kunna erbjuda och vi är stolta över att kunna ge den servicen.

Du kommer ha ett huvudfokus på rehabilitering och att stödja kunden i rehabilitering och återgång i arbete. Du måste vara bekväm med att utföra kartläggningssamtal och att självständigt ha trepartsmöte med arbetsgivare och medarbetare. Du skall självständigt kunna ge förslag på åtgärder och guida kund och kundanställd till bättre arbetsmiljö och ökad frisknärvaro. Du skall vara vara trygg med att ge råd kring försäkringsmedicinska frågor och vilka lagar som gäller.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska med specialistutbildning som företagssköterska eller är leg. sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom företagshälsovård. IT- vana med fokus på Powerpoint är ett plus och körkort är ett krav. Vi ser också gärna att du har gått hälsoprofilbedömning enligt HPI nordic och har vaccinationsvana. I arbetet som företagssköterska har du starkt kundfokus och ser vikten av att skapa långsiktiga relationer. Du kommer att styra ditt arbete tillsammans med de kunder du arbetar med. Du är en driven person som löser problem och är kreativ. Du är en positiv person som har lätt för att skapa goda relationer. Du är ansvarsfull, driftig och målinriktad med god känsla för service. Du har god förmåga till självständighet i ditt arbete inklusive förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår företagshälsovård och som delar vår idé om att arbetsglädje och engagemang är viktigt för att man ska må bra på jobbet. Vi ser positivt på att du har intresse av att vilja utveckla och tänka nytt för vår enhet och att våra värdeord; kvalitet, medkänsla och ansvar, stämmer väl överens med dina egna värderingar. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet och berika vår enhet med din kompetens, erfarenhet och engagemang.

Du skall vara rehabkoordinator eller ha erfarenhet att arbeta med rehab. Du skall känna dig trygg i rollen och att självständigt jobba som ett stöd gentemot kund och kundanställd. Du skall känna till de arbetsrättsliga reglerna samt de försäkringsmedicinska reglerna. Du skall ha vana att fylla i och ansöka om arbetslivsinriktad rehabiliteringsstöd.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete med hög grad av självständighet en god arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor. Goda möjligheter till egen kompetensutveckling. Du kommer ges möjlighet till stor delaktighet, att kunna vara med att påverka såväl din arbetsplats som utvecklingen av Företagshälsan.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% eller enligt överenskommelse
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1277
Kontakt
  • Ana Paula Blomqvist, Enhetschef., ana-paula.blomqvist@capio.se
Publicerat 2020-12-15
Sista ansökningsdag 2021-01-15

Tillbaka till lediga jobb