Capio Specialistkliniker, Capio Läkargruppen AB, Företagshälsovård


Capio Läkargruppens Företagshälsovård söker en företagssköterska till vårt härliga team. Capio Läkargruppen är en positiv och familjär arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Arbetsplatsen präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.

Du arbetar i ett team tillsammans med erfarna företagsläkare, företagssjuksköterskor, beteendevetare/psykolog, sjukgymnast samt övriga konsulter inom arbetsmiljöområdet. Teamet är prestigelöst, lösningsfokuserat och präglas av högt kund och patientfokus. Vi har nära till beslut och handling och har roligt på jobbet.

Vi har ett populärt koncept inom företagshälsovård, och genom att teckna avtal med oss får kunden tillgång till ett heltäckande utbud av tjänster inom arbetsmiljö, företagshälsovård samt möjlighet att lägga till privat sjukvård som utförs av vår allmänmedicinska mottagning. Att kunna erbjuda helheten är vår styrka och något vi är unika med i Örebroregionen. Vi har en hög efterfrågan på vårt koncept, hög kundnöjdhet och arbetar både främjande, förebyggande och rehabiliterande gentemot individ, grupp och organisation. 

Det vardagliga arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå. Förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete, rehabilitering, arbetsrelaterade hälso- och sjukvård, hälsoundersökningar/friskintyg, utbildningar, mm

Som företagssköterska hos oss stödjer du våra kundföretag och dess medarbetare med medicinska och psykosociala aspekter på arbetslivets inverkan på hälsa, trivsel och motivation.

Vi har ett vitt kundspektra med både mindre och större företag inom både produktion och tjänstesektor. Våra kunder finns idag till största majoritet i privata näringslivet.

Om så önskas kan tjänsten vara möjlig att kombinera med viss procent på vår vaccinationsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår företagshälsovård. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper så som flexibilitet, integritet, lösningsfokus och social kompetens.

Vi söker dig som är företagssjuksköterska alt leg sjuksköterska med erfarenhet och starkt intresse av att arbeta inom företagshälsovård.

För tjänsten behöver man ha Körkort B. 

 

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1485
Kontakt
  • Martina Bergqvist, martina.bergqvist@capio.se
  • Sofia Silfverstrand, Sofia.Silfverstrand@capio.se
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb