Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Sjöbo

Capio Vårdcentral Sjöbo är en del av Capio Närsjukvård. Hos oss hittar du förutom sedvanlig vårdcentral även BVC, rehab och företagshälsa. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till ca 4 000 listade patienter och vi växer. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patientens behov i första rummet. För att lyckas är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö, som vi tillsammans skapar, där nytänkande får ta plats. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam. Sjöbo ligger i sydöstra Skåne och med bil når du Sturups flygplats, Malmö/Lund och Ystad på drygt en halvtimme.

Är du verksamhetschef och arbetar tätt ihop med din MAL eller är du MAL som inte vill jobba utan din chef?   

Nu har ni möjlighet att komma till oss som ett team. Vi letar nämligen efter en verksamhetschef och en MAL (specialist i allmänmedicin och medicinsk ansvarig läkare). Ni blir vårt nya ledningsteam som tillsammans med det fantastiska gänget på vårdcentralen skall arbeta mot gemensamma mål och stödja varandra i en gemensam upplevelse. Vi gillar varandras olikheter och ser möjligheter som ett första steg till framgång.   

Ett systematiskt förändringsarbete med fokus på en hållbar framtid är just nu viktigare än någonsin och nu söker vi rätt personer att leda detta.  

Att vara verksamhetschef hos oss innebär att utveckla och utvecklas, vi lär av varandra och vi bygger team. Hos oss kommer du att hitta engagemang och prestigelöshet där vi hjälps åt för att lyckas. Du har fullt resultat- och personalansvar och ansvarar dessutom för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet på mottagningen. Du arbetar målstyrt med uppföljning och rapportering både internt och till Region Skåne.  

Som MAL kommer du att arbeta kliniskt men även ha rollen som medicinskt ansvarig läkare på vårdcentralen. Detta uppdrag innebär att du har det medicinska ledningsansvaret och arbetar nära verksamhetschefen med att driva utvecklingsfrågor. Du har ansvar för medicinsk behandling, kvalitet och patientsäkerhet på vårdcentralen. Du får möjlighet att vara med och bygga rutiner, finna och optimera flöden och sätta strukturer.    

Som verksamhetschef och MAL ingår du i enhetens ledningsgrupp och i Capios vc grupp/ MAL grupp, både regionalt och nationellt.   

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:  

  • Ett nätverk av stöttande chefskollegor  
  • En välfungerande supportorganisation  
  • Ledarskapsutveckling i Capio Academy 
  • Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd  
  • Trygg pensionsutveckling
  • Ansvar, mandat och frihet

Ett utmanande uppdrag i hanterbar omfattning.

Ni kommer att leda en arbetsgrupp på ca 15 medarbetare som är samspelta, jobbar mot gemensamma mål, har hög kompetens och ett stort engagemang. Arbetsgruppen är nyfiken och öppen för förändringsarbete och nya arbetssätt. Det råder en tillitsfull stämning i arbetsgruppen som har roligt och trivs tillsammans.  

Vår organisation är decentraliserad och du ges en stor frihet att bygga och utveckla din verksamhet utifrån det ramverk avtalen ger.  

Självklart är du välkommen att söka tjänsten även om du inte har en kompis. 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ö.k.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sjöbo
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1474
Kontakt
  • Claudia Kremer, claudia.kremer@capio.se
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb