Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Helsingborg Centrum

Capio Vårdcentral Centrum är en väletablerad mottagning som funnits sedan 2005. Vi erbjuder ett fullt vårdcentralsutbud till våra 12000 listade patienter. Mottagningen ligger centralt belägen i Helsingborg i ljusa fräscha lokaler med goda kommunikationsmöjligheter med tillgång till parkering. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och gemensamma insats. Vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalité, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vi är välbemannade med låg personalomsättning, stabil ledning sedan många år tillbaka, fina mätvärden gällande medarbetarnöjdhet och medicinska parametrar. Du blir en del av ett kompetent gäng med mycket god sammanhållning.

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har dessutom sjösatt vår nya utbildningsinstitution, Capio Academy, som ska ta oss ett steg närmare vår vision – att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

 Hos oss får du en varierande vardag där din kompetens får komma till sin rätt. Som utbildningsläkare hos oss finns alltid en beredskapsläkare tillgänglig för frågor och handledning. Tre gånger i veckan har vi rond, teambaserade bedömningar av patientärenden. Detta kommer passa dig som gillar moderna tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. Vidareutbildning värderar vi högt och varje vecka har läkarna gemensam utbildningstid på två timmar. Personlig utvecklingstid är schemalagd varje vecka. 

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

Kvalifikationer

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1280
Kontakt
  • Camilla Lorentzon, 0707796330
Publicerat 2023-08-09
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb