Capio Region Stockholm Hemsjukvård

Vi söker nu sjuksköterskor som vill gå på schema under sommar. Ta vara på sommarens alla dagar precis så som du vill, hos oss arbetar du endast på kvällar och helger. Vi erbjuder ett fast sommarschema under en överenskommen period mellan vecka 26–33. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! 

 

Arbetsuppgifter 
På Capio Hemsjukvård arbetar vi med hälso- och sjukvårdsinsatser i patienternas hem - basal hemsjukvård. Som sjuksköterska kommer du att arbetsleda och stötta våra undersköterskor i deras arbete med patienterna. Du är arbetsledare för din grupp tillsammans med dina kollegor som tjänstgör samtidigt och du kan få hjälp av jourläkaren. Vi arbetar med är TakeCare och Epsilon.  

Hos oss har du möjlighet att planera och organisera dina arbetsuppgifter vartefter de kommer. Du tar emot larm från 1177, vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik och du får konstant utveckling. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi arbetar när vårdcentralen är stängd det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger samt röda dagar. Vår nattorganisation arbetar alla nätter 21-08.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som: 

  • Är legitimerad sjuksköterska  
  • Har B-körkort  
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift   
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande   

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har ett hjärta för hemsjukvården och blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samt ha en bred medicinsk kompetens. Du trivs i en föränderlig verksamhet och du behöver vara strukturerad och ha ett lösningsfokuserat perspektiv.  

Villkor 
Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet.  

Vi utför hemsjukvård i Stockholms län och utgår från våra fem kontor. Vilket kontor passar dig bäst att utgå från?
Innerstan, Liljeholmen.
Söderort/Natten, Farsta Centrum.
Sydost, Haninge Centrum samt Nynäshamn
Sydväst, Södertälje samt Vårby Gård.
Nordost, Täby.

Capio har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Denna annons gäller för sommarvikariat. Det kommer också finnas möjlighet att börja arbeta innan sommarvikariatets start och till fortsatt anställning efter sommaren.  

Ansökan 
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/timlön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 4-8 veckor
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2144
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb