Capio Region Stockholm Hemsjukvård

Är du undersköterska och vill arbeta med hemsjukvård?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas som undersköterska i ett arbete som innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig från sjuksköterska. Vi växer på alla våra enheter och vill nu rekrytera fler duktiga undersköterskor som vill arbeta på helgerna, arbetstiderna är förlagda lördag och söndag mellan klockan 07:00-22:00 det finns även möjlighet att arbeta halva pass. Vi hoppas att du söker dig till oss!

Vi utför hemsjukvård i Stockholms län och söker undersköterskor som vill arbeta helger från något av våra kontor. 
Innerstan, Liljeholmen.
Söderort, Farsta Centrum.
Sydost, Haninge Centrum samt Nynäshamn
Sydväst, Södertälje samt Vårby Gård.
Nordost, Täby

Arbetsuppgifter
Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och innefattar att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som är ditt arbetsverktyg under ditt arbetspass. Arbetet innebär mycket bilkörning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

Är utbildad undersköterska med erfarenhet av delegerade arbetsuppgifter. Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.  För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19. Det är meriterande om du har arbetat i hemsjukvård.

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha ett hjärta för hemsjukvården, god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi arbetar när vårdcentralerna har stängt det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar och denna tjänst gäller för ett schema på helger.  Vi erbjuder tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning på överenskommen tjänstgöringsgrad med pass på helger. I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel kan titeln för er som blir anställda komma att ändras. 

Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du får förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet. Du får vidareutbildning i de områden du behöver via vår interna Academy samt genom schemalagd utvecklingstid.

Hos oss får du som kandidat göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2132
Kontakt
  • Sara Klasson, 0840901363
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb