Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Curera

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Curera är en liten och hemtrevlig vårdcentral belägen vid Farsta Centrum med bra möjligheter till kollektivtrafik.
Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.
Vi är ett kompetent och engagerat team som tillsammans har hand om drygt 7000 listade patienter. Patientbasen är bred och varierande, vilket många upplever stimulerande..

Arbetsbeskrivning

En av våra sjuksköterskor kommer att vara ledig en längre tid så vi söker nu dig som är sjuksköterska för arbete på vår mottagning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och hembesök. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enl ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-90
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1349
Kontakt
  • Carina Almqvist, 070-3294500
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Tilbake til ledige stillinger