AO Äldre och mobil vård, Capio Geriatrik, Capio Geriatrik Vårberg

En unik möjlighet att vara med från början! Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

I januari 2020 öppnar Capio Geriatrik Vårberg och kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Avdelningen är allmängeriatrisk där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier, andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och du som medarbetare och chef kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

  • En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna och där avdelningschefer har fullt mandat och ansvar
  • En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete
  • Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning)
  • En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg
  • En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Tycker du att detta låter bra och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början? Som tycker om att hugga i både högt och lågt och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng för att bygga högklassig sjukvård? Som har hjärtat på det rätta stället och vill bidra till att skapa en helhetslösning för våra patienter? Då ska du söka till oss! Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut såsom funktionsbedömning och behandling efter diagnos, förskrivning av hjälpmedel och vidarerapportering till andra vårdinstanser. Varje individs fysiska och psykiska förutsättningar ligger till grund för arbetet och målet är att tillsammans med patienten nå bästa möjliga resultat. Du som fysioterapeut har en avgörande roll för att mobilisera och rehabilitera patienten.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller geriatrisk rehabilitering. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Anställningsform
Timanställning vid behov
Visstidsanställning
Tillträde: januari eller enl. överenskommelse. 

Rekrytering sker löpande.

Läs mer om uppstarten och om Capio som arbetsgivare på vår webbplats genom länken här nedan: https://capio.se/specialist/stockholm/capio-geriatrik-lowet/capio-nya-verksamheter/

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta oss gärna enligt nedan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Vårberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1392
Kontakt
  • Daniel Bergström (enhetschef), 073-8610541
  • Mailadress:, daniel.bergstrom@capio.se
Publicerat 2019-11-29
Sista ansökningsdag 2019-12-29

Tilbake til ledige stillinger