Capio Närsjukvård, Capio Vårdcentral Lundby

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 17 medarbetare som tillsammans har hand om ca 7 000 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket gör att det är roligt att gå till jobbet – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Vill du vara med på vår spännande resa?
Att arbeta hos oss kommer innebära en spännande resa där vi provar oss fram genom strukturerat förbättringsarbete. På så vis ökar vi kvalitén på vården parallellt med arbetsmiljön. Det innebär stora möjligheter till påverkan, som samtidigt kräver ett engagemang och en nyfikenhet, och en förmåga att jobba tvärprofessionellt.

Vad pågår på Lundby just nu?
Vi jobbar med att möta och hjälpa patienterna på olika sätt, där bland annat möjligheten till chatt och videomöten är under utveckling. Vi har dagliga ronder, vilket innebär teambaserade bedömningar av patientens behov och vårdnivå, och vi jobbar aktivt med att minska antalet sjukskrivna patienter.

Vad är mål/fokus framåt?
Att ökat tillgängligheten för våra patienter och samtidigt skapa en god arbetsmiljö. Detta innebär nya arbetssätt och att vi utnyttjar digital teknik ännu bättre.

Vad är ni mest nöjda med på Lundby?
Vi har en god pålistning trots hög konkurrens. Vi jobbar med ständiga förbättringar för att förbättra vården och arbetsmiljön. Dessutom trivs vi mycket bra med varandra och har roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en sjuksköterska eller distriktssköterska till vårt team. Som mottagnings/distriktssköterska på vårdcentralen har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av sedvanligt mottagningsarbete i team med läkaren, mottagning samt telefonrådgivning, och möjligheten till sidouppdrag är stor. Vi jobbar med fasta vårdteam för att kunna hålla god tillgänglighet och kontinuitet, vilket möjliggör ett mer personligt bemötande av våra patienter. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi kommer under hösten att införa en digital plattform som bl a möjliggör mer direkt triagering till rätt instans tillsammans med fler andra fördelar, vilket vi ser fram emot med stor förväntan.

Detta kan du förvänta dig av oss:

 • En konkurrenskraftig lön
 • Kollektivavtal
 • Betald utbildning
 • Betald semester enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag upp till 2000 kr
 • Möjlighet att vara en del av verksamheten och påverka utvecklingen
 • Vara med och driva vårt kvalitets-och utvecklingsarbete
 • Regelbunden utbildning och möjlighet till individuell kompetensutveckling

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, kanske har du även vidareutbildning till distriktssköterska. Har du dessutom vidareutbildning inom AstmaKOL är det ännu bättre, då vår nuvarande Astma/KOL-sköterska närmar sig pension. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling och tycker det är spännande med digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll och är lugn och konsekvent i din kontakt med patienter. Du tänker gärna utanför boxen, har god teamkänsla och förmåga och vilja att ta egna initiativ.

Vi söker dig som vill bidra med:

 • En vilja att utveckla vården
 • Ditt engagemang
 • Positivitet
 • Nytänkande

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Intervjuer sker fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/884
Kontakt
 • Kinna Helgesson, 0769-48 27 21
Publicerat 2019-09-13
Sista ansökningsdag 2019-10-13

Tilbake til ledige stillinger