Capio S:t Görans Sjukhus, Röntgenkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

- Kvalitet: vi vill alltid bli bättre,
- Samhällsansvar: tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
- Innovation: Vi är nyfikna och modiga,
- Empowerment: Du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning

Capio S:t Göran Radiologi är ett helägt dotterbolag till Capio S:t Görans sjukhus. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet. Under våren 2022 flyttade vår elektiva verksamhet till nyrenoverade och fina lokaler. Sjukhuset har en av Stockholms största akutmottagningar och vår högteknologiska verksamhet har alltid öppet. Hos oss får du en möjlighet att visa din bredd och kompetens inom den radiologiska professionen. 

Vi är en viktig del av sjukhusets patientflöden. Du kommer att få träffa många olika patienter, deras anhöriga och medarbetare från olika kliniker. Vi är ett litet sjukhus där det personliga bemötandet är en viktig del av vår kultur.

De flesta av våra röntgensjuksköterskor roterar mellan olika modaliteter. Så bygger vi tillsammans en hållbar arbetsmiljö och säkerställer en bred kompetens i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att vara med på vår resa in i framtiden!

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska på våra akuta och elektiva mottagningar. 

Vår verksamhet befinner sig i en dynamisk fas. Nu kan du få möjligheten att vara med att bli en del av vårt nya dream-team! 

Vi söker dig som gillar variation och vill rotera mellan flera modaliteter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du gillar att ge service, hjälpa till där det behövs. Du är nyfiken och vill lära dig det du inte behärskar. Verksamheten ställer även stora krav på samarbetsförmåga, kompetens och att du på sikt kan arbeta självständigt. Du introduceras på ett sätt som anpassas till din erfarenhet och kompetens.

Varmt välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet!

Villkor

Arbetstiden är förlagd enligt schema, dagtid, kvällstid och var 4:e helg med rotation mellan våra elektiva och akuta enheter.

Hos oss har alla röntgensjuksköterskor minst 30 dagars semester/år.

Vi erbjuder:

Ett stimulerande arbete där du gör skillnad varje dag. Möjlighet till kompetensutveckling. Omväxlande arbete med rotation. En trevlig arbetsplats med engagerade kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna att du berättar om vad DU kan bidra med för att behålla vår goda stämning och fina samarbete tillsammans med dina blivande kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av någon av våra maskiner:

På akutröntgenmottagningen arbetar vi med Philips och Mediels maskiner. På den elektiva verksamheten har vi en ny Siemens DT (Somatom Drive) med möjlighet till fler DT-kranskärlsundersökningar med hög kvalitet. Vi har dessutom maskiner från Mediel och genomlysningsmaskin från Siemens. Våra MR-kameror kommer från GE. De används både till våra akuta och elektiva flöden.

Sign-on bonus

För nyanställd månadsavlönad legitimerad röntgensjuksköterska som skriver på anställningsavtal mellan den 20 juli och 31 augusti 2023 så utges en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 mån. Den nya medarbetaren ska ha en giltig röntgensjuksköterskelegitimation då anställningsavtalet skrivs under.

Den nya medarbetaren ska ej vid anställningstillfället vara anställd av Capio eller Region Stockholm och av dess nämnder/bolag.

Bonusen är ej pensionslönegrundande och är ett bruttobelopp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsholmen, Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1246
Kontakt
  • Charlotte Säll, 0858701571
Facklig företrädare
  • Lilia Vargas, 0858702741
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb