Capio AB, Capio IT

Beskrivning

Vill du bli en del av en organisation som gör skillnad? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att få arbeta som systemutvecklare med lösningar inom hela stacken? Nu har du möjlighet att bli en del av ett nytänkande företag som gör skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag! Du kommer ingå i ett litet team av riktigt duktiga utvecklare som bara ser lösningar och möjligheter. Du kommer därav ha stora möjligheter att påverka och driva igenom dina egna idéer.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara delaktig i alla delar av applikationsutvecklingens livscykel. Det kan vara allt ifrån utveckling av moderna frontend-applikationer, backend-system, applikationsarkitektur, mobilappar till att installera komplex infrastruktur. Rollen kommer innebära ett tätt samarbete med olika kontaktytor inom Capio, vilket innebär att du bör vara bekväm med både interna såväl som externa relationer.

Som Fullstack-utvecklare kommer ditt främsta fokus vara mjukvaruutveckling av flera affärskritiska plattformar, inklusive den nuvarande Capio online-plattformen. Ambitionen att inkludera marknadens tekniska framsteg och att alltid sträva efter att anpassa Capios produktutvecklingen till nya möjligheter och tekniker. Capio erbjuder möjligheten att få arbeta tillsammans över funktionella produktteam i en spännande och givande miljö som ger möjlighet till att utvecklas både professionellt och personligt.

Exempel På Capios Nuvarande Techstack

 • C#
 • .Net
 • Javascript
 • React/React-native
 • Java
 • Node.js
 • Redux

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för utveckling och vill fortsätta utvecklas inom hela "stacken". Du är bekväm med såväl frontend som backend och är van att tänka utifrån ett helhetsperspektiv. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • En examen inom IT eller motsvarande men vi tror framför allt att engagemang och viljan att lära sig nya saker är avgörande.
 • Erfarenhet av flera moderna programmeringsspråk/ramverk/bibliotek som exempelvis .Net och React
 • Erfarenhet av agila metoder
 • Relevanta projekt (hobby-, professionellt) att visa upp, gärna där du testat dig fram med hjälp av olika språk och ramverk

Som person ser vi gärna att du är genuint nyfiken, uppskattar ansvar och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Du trivs med att jobba i ett mindre team med en "startup" känsla där du uppskattar att få dela med dig av din kunskap.

Vidare ser vi gärna att du är självgående samt duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1109
Kontakt
 • Daniel Olsson, 0706-227221
Publicerat 2021-09-28
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Sök jobbet

Terug naar vacatures