Capio Närsjukvård, Capio Närsjukvård Region Mitt

Region Mitt har verksamhet i Linköping, Kristinehamn, Grums, Vålberg, Örebro, Hallsberg, Fjugesta, Västerås, Uppsala, Enköping, Gävle och Umeå. Vi driver 20 enheter, huvudsakligen primärvård men innefattar även företagshälsovård, specialistmottagning och röntgen. Regionen har ca 600 anställda och 194.000 listade patienter. Regionchef är placerad i Örebro.

Hos oss blir du en del av en vårdcentral/hälsocentral med stort självbestämmande som leds utifrån sina unika förutsättningar. Korta beslutsvägar och delaktighet är viktigt för oss. Vill du jobba i Linköping, Kristinehamn, Grums, Vålberg, Örebro, Fjugesta, Västerås, Uppsala, Enköping, Gävle eller Umeå så har du kommit rätt!

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har dessutom sjösatt vår nya utbildningsinstitution, Capio Academy, som ska ta oss ett steg närmare vår vision – att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

 

Kvalifikationer

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ospecificerad arbetsort
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2021/851
Kontakt
  • Nina Blomgren, 070-1483781
Publicerat 2021-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb