AO Äldre och mobil vård, Capio Rehab Sollentuna

Vill du vara med från början?

Vill du bidra till och leda utvecklingen av framtidens slutenvårdsrehab? Då ska du söka till oss!

Inom kort öppnar Capio en ny slutenvårdsrehabilitering i Sollentuna med specialiserad kirurgisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi erbjuder 15 vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm. Capio har omfattande erfarenhet av rehab samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter som kommer till oss.

Vi söker en enhetschef som vill utveckla en ny verksamhet från grunden, där idéer och erfarenheter tas tillvara som viktiga pusselbitar för utvecklingsarbetet. I uppdraget ingår personalansvar för cirka 25 personer inom olika paramedicinska yrkesgrupper. Enhetschefen har resultatansvar för verksamheten beträffande kvalitet, arbetsmiljö, hållbarhet samt budget. I uppdraget ingår ansvaret för bemanning och flödesplanering. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändrings- och flödesarbete, förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är modig, nytänkande och driver frågor med entusiasm och vet att skapa trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Förmågor och färdigheter

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga, självgående, flexibel och tydlig. Du känner dig trygg i ditt ledarskap.

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/891
Kontakt
  • Petter Nordenhäll, petter.nordenhall@capio.se
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Terug naar vacatures