Capio S:t Görans Sjukhus, Kirurgkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Är du sjuksköterska och vill snabbt skaffa dig en bred bas i ett härligt gäng? Kom och jobba med oss; Kerstin - vårdenhetschef, samt Lena och Louise - biträdande vårdenhetschefer, på Kirurgklinikens vårdavdelningar 36, 38 och 39!

Vi är stolta över vår fina gemenskap på avdelningarna som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och samarbete med ett glatt medarbetargäng som tar hand om dig som ny. Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vi har ett väl utvecklats mentorskapsprogram med en mentor som stöttar dig och som finns till för att svara på frågor kring din arbetssituation. Det finns alltid kompetens och uppbackning bakom dig att lita på. Vi ledare finns också till för att stötta och backa dig i ditt arbete. Alla tre avdelningar har också en biträdande vårdenhetschef som stöd.

Om vår verksamhet och tjänsten
Vi arbetar med akut och elektiv kirurgi/urologi.  Vi har ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. På våra avdelningar får du bred kunskap och en mycket god bas att stå på - snabbt. Du kommer att stöta på allt inom akutkirurgi hos oss då vi har ett stort akutflöde som fördelas ut på våra 3 avdelningar (36: akut, 38: övre, 39: nedre) och 72 vårdplatser, där ca 75% av dem används till akut kirurgi.

Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Kliniken har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningen kan känna stort stöd och trygghet i arbetet. 

Hos oss arbetar du treskift (dag, kväll, natt och helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att få en bred kompetens inom kirurgi.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Kerstin, Lena & Louise

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/709
Kontakt
  • Kerstin Lönn/Vårdenhetschef, 08-58701117
  • Lena Tidermark/Bitr Vårdenhetschef, 08-58701119
  • Louise Stam/Bitr Vårdenhetschef, 08-58701835
Publicerat 2019-06-20
Sista ansökningsdag 2019-07-21

Terug naar vacatures