Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Enköping är en stad på tillväxt och så även vi. Idag har vi över 10 700 listade som valt oss som vårdgivare. Vi behöver nu förstärka vår bemanning för att fortsätta vara patienternas första val. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när patienterna besöker vår vårdcentral. Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, barnavårdscentral, distriktsläkare, diabetesmottagning, vaccinationsmottagning och gym.
All kompetens på ett ställe – för hela familjen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter så som telefonrådgivning, mottagningsarbete på vår drop-in och vaccinationer. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Långtidsvikariat med möjlighet till fast anställning under senhösten/vintern.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Enköping
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2019/388
Kontakt
  • Anne Widdas, 072-888 01 11
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Terug naar vacatures