Capio Hjärnhälsan AB, Capio Vård för hemlösa

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro, Halland och Dalarna. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Vård för hemlösa erbjuder somatisk, psykiatrisk och beroendevård till patienter som lever i hemlöshet. Verksamheten består av en öppenvårdsmottagning och en vårdavdelning. Till öppenvården hör en uteverksamhet där vi besöker olika akutboenden och dagverksamheter för hemlösa. Vi erbjuder även mobilt sprututbyte. På vår heldygnsvård vårdas patienter med en somatisk sjukdom eller skada, ofta i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats. I vår verksamhet arbetar psykiater, sjuksköterskor, distriktssköterskor, allmänläkare, Case managers, psykolog, kurator, arbetsterapeut, undersköterskor, vårdsamordnare, fotvårdsspecialist, medicinsk sekreterare och tandläkare.

Kom och arbeta hos oss i sommar som medicinsk sekreterare? Vi söker vikarie för fem veckor i juli/augusti.  

På Capio Vård för hemlösa Pelarbacken arbetar vi med sjukvårdsinsatser för hemlösa. Vi erbjuder psykiatrisk- beroende- och somatisk vård. På vår öppenvårdsmottagning på Södermalm arbetar allmänläkare, psykiater, distriktssjuksköterskor, psykiatrisjuksköterskor, psykolog, kurator, arbetsterapeut, case managers, fotvårdsspecialist, vårdsamordnare och medicinske sekreterare. Vi har även en uteverksamhet där vi besöker härbärgen, akutboende och dagverksamheter för personer som lever i hemlöshet.

Mottagningen är belägen nära medborgarplatsen på Södermalm.

Arbetsuppgifter: Journalskrivning i Take Care, receptionsarbete, remiss- och posthantering, scanning, telefoni, administrativa uppgifter.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad eller pågående utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Du har bra kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. God datavana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet och lösningsfokuserad samt god samarbetsförmåga.

Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper inom ditt område.

Anställningsvillkor: Vikariat eller timanställning. Tjänstgöring måndag-fredag. Tillträde juli 2023

Då vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag.

 

 Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/381
Kontakt
  • Maria Immala, Enhetschef , 073-9015301
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb