Capio Läkargruppen AB

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård.
Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Capio Läkargruppen söker nu en Legitimerad psykolog/Legitimerad psykoterapeut

 

Arbetsuppgifter:

Uppdraget är att träffa våra kunder och patienter som kommer från regionen, från företag samt från försäkringsbolag. Du kommer att göra bedömningar samt ha individsamtal för behandling.

Du arbetar i team tillsammans med allmänläkare, sjuksköterskor, BMA och läkarsekreterare. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus, nära samarbete med företagshälsovårdsteamet och övriga i huset. Du arbetar dagtid och har möjlighet att påverka dina arbetstider.

Kvalifikationer: Leg. Psykolog eller Leg.Psykoterapeut

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, trygg i din roll, initiativtagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Heltid, tjänstgöring måndag-fredag.

Vi gör löpande urval varför kan komma att kontakta dig innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Capio Läkargruppen arbetar strategiskt med rekrytering och vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt ök
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1385
Kontakt
  • Fredrik Jansson, 072-1426880
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2020-01-05

Retour aux postes vacants